Schols Consultancy

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een professionele projectmanagement organisatie, is er een specifiek managementproduct nodig, hulp gewenst bij een stroef lopend project? Roger Schols biedt in alle gevallen uitkomst.

Roger Schols is een consultant op gebied van aansturing, verandering en projectmanagement met betrekking tot ICT-systemen, -platformen, -diensten, -processen en mensen

Door de ervaring van werken binnen twee grote projectmanagement organisaties kan Roger valkuilen herkennen en de professionalisering versnellen.

Maar ook wanneer het maar niet lukt om een business case op te stellen, of een Qualitity Management Strategy te moeilijk lijkt, heeft Roger de kennis en vaardigheden in huis om deze management producten snel maar van niveau op te leveren.


Heeft een project net even die boost nodig om weer verder te kunnen, voor Roger is geen enkele klus te klein of te complex. Verbeteren van de groepsdynamiek, een sprintje trekken met een select projectteam, dit alles kan een project weer aan het rollen brengen en kan worden verzorgd door Roger.

Aan de rechterzijde staan een aantal consultancy opdrachten welke reeds door Roger zijn uitgevoerd.

Neem bij vragen vrijblijvend contact op. Samen met u zal Roger de mogelijkheden en onmogelijkheden onderzoeken en bespreken van uw mogelijke opdracht.

Laatste tweets
Laatste opdrachten

Schols-Consultancy

Roger Schols

Zonstraat 23
6463AA Kerkrade
Telefoonnummer: +31 (0)6 542 161 12
KvK: 64239977