Schols Consultancy

Met een gecertificeerd Prince2 Practitioner en IPMA-D projectmanager weet je zeker dat Roger de juiste kennis in huis heeft om ieder project op een professionele manier te begeleiden. Daarbij is Roger tevens Itil Practitioner V2 en MoR gecertificeerd.

Naast al deze kennis neemt Roger ook een grote lading ervaring mee die niet alleen een heel breed spectrum van de IT omgeving bestrijkt, maar die tevens de diepte in gaat om op technische niveau mee te kunnen praten met architecten en engineers.

De afgelopen jaren is Roger als projectmanager verantwoordelijk geweest voor diverse infrastructurele projecten binnen Enterprise-omgevingen zoals Achmea, KPN, ING, ABN AMRO en gemeente Utrecht. Ook groot zakelijke bedrijven als Randstad en Sligro hebben gebruik gemaakt van de diensten van Roger.

Roger is bedreven in logistiek, migraties, verhuizingen, verbeteringen maar ook bouw van nieuwe ICT-diensten is hem niet vreemd. Zo heeft Roger naast een migratieproject van 6000 werkplekken ook leiding gegeven aan de oplevering van de back-end van een nieuwe WLAN-dienst en was hij verantwoordelijk voor het verwezenlijken van een maandelijkse update mechanisme voor een omgeving met meer dan 450 servers. Ook heeft Roger diverse business impacting projecten gemanaged waarbij core netwerken moesten worden ge-upgrade of verhuisd.

Wanneer een project geen oorsprong had in een security vraagstuk of issue, was er tijdens de projecten veel aandacht en schakelmomenten op het security gebied, om een zo kwalitatief goed en veilig product of dienst te kunnen opleveren.

DWDM, ADM, CPE, routers, network switches, firewalls, load balancers, domain controllers, active directory tot print- en fileservers zijn geen onbekende systemen voor Roger. Infrastructuren waar gebruik wordt gemaakt van een SAN en storage arrays, evenals het gebruik van VDI en virtuele werkplekken is Roger in zijn projecten meermaals tegengekomen. Daar waar mogelijk heeft Roger gebruik gemaakt van het OTAP-principe om de beschikbaarheid van systemen voor de operatie te waarborgen.

In de lijst aan de rechterzijde zijn de laatste projecten te vinden waar Roger als Projectmanager aan heeft deelgenomen.

Contacteer Roger om overtuigd te worden van zijn toegevoegde waarde binnen uw project.

Laatste tweets
Laatste opdrachten

Schols-Consultancy

Roger Schols

Zonstraat 23
6463AA Kerkrade
Telefoonnummer: +31 (0)6 542 161 12
KvK: 64239977